Øreskånepude med hul til øret er trykaflastende

Øreskånepude med hul til aflastning af øret

Varenr.   Pris ex.moms HMI-nr.
115 40 x 32 x 6 cm Kr. 357,- 54575

Bestil øreskånepude i kontaktformular for neden.

Øreskånepude med hul til til aflastning af øret med sår eller smerter. (Pris uden betræk)
Brug øreskånepude med hul til aflastning af øret med blød GUL side op. Hul Ø 10 cm.
SAFE Med øreskånepuden anbefales med det meget hudvenlige Soft-Cell™ betræk med hul: Varenr. 115TEN.HOLE Kr. 233,- ex. moms

Trykaflastende Øreskånepude nr. 115 er en pude med hul til øret, hvis du har soveøre, smerter ved tryk på øret eller sår på øret. SAFE Med øreskånepuden virker tryksårsforebyggende og helende på sår med antidecubitus effekt, og giver smertelindring med den totale aflastning af øret i sideleje eller trykaflastning af baghovedet i rygleje.
Øreskånepuden med hul til aflastning af øret former sig efter ansigtet og støtter hage, kind og tinding liggende på siden.

Patienten har brug for trykaflastning af øret og almindelig pude virker ikke.
Sår på øret gør ondt og såret har svært ved at hele, så giver ørepuden med hul aflastning til øret, så det ikke gør ondt at ligge på siden og et sår heler op.
Normalt vil et sår på øret hele op efter 1-2 uger med total trykaflastning af øret.

Teknisk beskrivelse: 100% SAFE ViscoPore® skum, som er den bedste kvalitet i viskoelastisk skum med stærk bæreevne og lang holdbarhed.

Til øreskånepude kan du købe Comfor™ PUR Inkontinensbetræk, Soft-Cell™ vandtæt betræk med stofoverflade som SILKE eller Bomuldsvelour.
Tryk på rød tekst nedenfor om: Find betræk