Toiletpude, Toiletstolspude er trykaflastende 40 x 40 cm

Varenr.Pris ex.momsHMI-nr.
132YPblød til tynd personKr.1418,-85212
132Ptil normalvægt personKr.1418,-54591
132PGtil middel-tung personKr.1465,-112617
132YGtil BARIATRISK personKr.1550,-133614

Toiletpude og toiletstolspude er trykaflastende og passer til et almindeligt toilet og til en almindelig standard toiletstol.
Vælg trykaflastende toiletpude og toiletstolspude til borgers vægt og om borger er tynd, normalvægt, middel-tung eller BARIATRISK.

Toiletpude er med Comfor™ PUR inkontinensbetræk med tætte sømme og anti-slip bagside.
(VELCRO til fastmontering kan tilvælges)+ kr.115,- med VELCRO
Siddemål og højde er 40 x 40 x 6 cm og indvendig hul på toiletpude måler 21 x 28 cm.
Hvis borger sidder uroligt på toilettet, så sikrer antislip bagsiden at toiletpuden ligger meget stabilt. Kun hvis borger er meget urolig, så anbefales tilkøb med velcro til fastgørelse og toiletpuden sidder helt fast.

Trykaflastende toiletpude, toiletstolspude og bækkenstolspude forebygger tryksår og er smertelindrende og bruges op til stadie 4.

Når standardpuden på toiletstolen er for hård, så gør SAFE Med Toiletpuderne toiletstolene behagelige med den trykfordeling som toiletpuderne giver, fordi de vælges og passer til borgers vægt.

Mange kan være kede af at komme på toilettet fordi det gør ondt, og når der vælges trykaflastende toiletpude, der passer til borgers vægt, så virker det både smertelindrende og forebygger tryksår. Når toiletpuden vælges til vægten, så har puden den blødhed og bæreevne, som gør at borger ikke længere er ked at sidde på toilettet, men kan slappe af og tarmen tømmes, fordi der ikke er spændinger og smerter.

​Teknisk beskrivelse: 100% SAFE ViscoPore® skum, som er den bedste kvalitet i viskoelastisk skum med stærk bæreevne og lang holdbarhed.